Ние осигуряваме професионални ремонтни и технически услуги.

Нашето оборудване и персонал са висококвалифицирани и с дългогодишен опит в областта на сервизните услуги. Работим с водещи производители на техника, за да осигурим качествени услуги .


Ние разбираме, че времето е много ценно за бизнес клиентите ни и затова се стремим да предоставяме бързи и ефективни решения, за да намалим преките загуби от неработеща техниката.


Нашите услуги са насочени към малки, средни и големи компании, които търсят надежден сервизен партньор. Предлагаме нашите услуги на конкурентни цени и възможност за персонализирани сервизни договори, които отговарят на индивидуалните нужди на всеки клиент.

Ако търсите професионални и надеждни сервизни услуги , не се колебайте да се свържете с нас. Нашата мисия е да осигурим висококачествени услуги и удовлетворение на всеки клиент.

 

 

Селект Ай Ти  е компания, която се занимава с професионално асемблиране, сервизиране и абонаментно обслужване на компютри, сървъри, компютърни мрежи, офис техника и периферия. Фирмата разполага с екип от опитни техници, които са готови да осигурят надеждна и качествена поддръжка на вашите ИТ системи.

Селект Ай Ти  предлага широк спектър от услуги, включително бързо и ефективно отстраняване на проблеми с хардуера и софтуера, редовна профилактика и поддръжка, инсталиране на софтуер и операционни системи, настройка на мрежи и сървъри, възстановяване на данни и много други.

Компанията работи с най-новите технологии и инструменти, за да осигури оптимална функционалност и безопасност на вашите системи. Възможността за абонаментно обслужване позволява на клиентите да се възползват от редовна поддръжка на своите ИТ системи, без да се налага да се занимават с технически проблеми и без да прекъсват работния процес.

Селект Ай Ти  е насочена към предлагане на надеждност, бързина и качество на своите услуги. Компанията работи с множество клиенти от различни сектори на икономиката, като предлага персонализирани решения за техните нужди. Отличителните черти на фирмата са професионализъм, гъвкавост и индивидуален подход към всеки клиент.

Селекет Инжинеринг е компания, специализирана в областта на технологичните решения за сигурност и автоматизация. Фирмата предлага широка гама от услуги, включващи видеонаблюдение, автоматизация и управление на умни домове, градски мрежи, компютърни мрежи, контрол на достъп, пожароизвестяване и системи за сигурност (СОТ).

Селекет Инжинеринг ООД е изградила солиден опит и репутация на пазара на сигурностните системи благодарение на своята специализирана екипировка и висококвалифициран персонал. Компанията разработва индивидуални решения, които са адаптирани към конкретните нужди на клиента, за да гарантира максимална ефективност и безопасност.

Селекет Инжинеринг ООД използва най-новите технологии и иновации в своите проекти, които се отличават с надеждност и висока производителност. Компанията работи с водещи марки на пазара на сигурностните и автоматизационни системи, като предлага цялостни решения от проектиране, инсталация и поддръжка на системите.

Ако търсите надежден партньор за вашата сигурност и автоматизация, Селекет Инжинеринг е вашето решение. Компанията се стреми да предоставя висококачествени услуги, които да отговарят на всички нужди и изисквания на клиентите си.

Ако търсите професионални и надеждни сервизни услуги

Компанията работи с най-новите технологии и инструменти

ИМАТЕ ВЪПРОСИ ?

Ако имате въпроси относно нашата компания, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме готови да отговорим на всички ваши въпроси и да ви предложим подробна информация за услугите и продуктите, които предлагаме. Нашата мисия е да Ви предоставим качествени и иновативни решения, които ще ви помогнат да постигнете по-високи постижения в бизнеса си. С удоволствие ще отговорим на всички ваши въпроси и ще Ви помогнем да изберете най-доброто решение за вашия бизнес.